tiistai 2. lokakuuta 2012

Juustoista wokkia

Joskus Stockalla on tullut syötyä halloumiwokkia joka on ollut hyvää, joten tulipa mieleen tehdä jotain saman tyyppistä itsekin. Tuli muuten tosi herkkua! Jos on lapset syömässä, niin chilit kannattaa ehkä lisätä vasta omiin annoksiin lopuksi.


Halloumiwok
2pkt halloumia pienehköinä kuutioina
3 levyä nuudelia
Parin sentin pätkä tuoretta inkivääriä raastettuna
1 punainen tuore chili hienonnettuna
1 keskikokoinen kesäkurpitsa kuutioina
2 porkkanaa ohuina suikaleina
1 sipuli ohuina viipaleina
1 valkosipulin kynsi hienonnettuna
Pieni kiinankaali suikaleina
400g kookosmaitoa
Jauhettua korianteria
Mustapippuria myllystä
Seesam- tai muuta öljyä
soijakastiketta

Ota wokkipannu tai iso paistinpannu ja ruskista ensin halloumikuutiot pienessä määrässä öljyä. Nosta ne syrjään.
Laita pannuun pari ruokalusikallista öljyä sekä inkivääri, korianteri, chili ja valkosipuli. Kuulota hetki, mutta varo polttamasta mausteita. Lisää kasvikset ja wokkaa rapsakan kypsäksi. Lisää kookosmaito ja mausta soijalla sekä mustapippurilla.
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan kypsiksi ja valuta siivilässä.
Lisää nuudelit sekä halloumit wokkiin, sekoita ja tarjoile heti. 

4 kommenttia:

  1. Vaikuttaa tosi herkulliselta, saatanpa testata, vaikka kookoksen ystävä en olkaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testaa ihmeessä, oli ihanaa! Kookos ei mun mielestä tässä paljon maistukaan, mutta olen ehkä jäävi kun itse tykkään siitä niin paljon... Laita vaikka ruokakermaa, en usko että huonontaa lopputulosta :)

      Poista
  2. Se Jumbon fasun halloumiwok on hyvää ja itsekin olen miettinyt sen kokeilemista, kiitos siis ohjeesta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niinhän se onkin Fasu, jotenkin aina vaan miellän sen Stockan omaksi... Mut ollaan kyllä syöty sitä keskustassakin - eiks se oo sitten ihan Stockalla syöntiä? :)

      Kiva jos löytyi uutta testattavaa. Tää on tosiaan nopea iltaruokanakin ja maukasta on!

      Poista