Muutosta meidän perinteisiin onkin tiedossa, kun iloisena yllätyksenä voitettiin se Atrian Arjen Nautintoja-haaste nakki-nuudelikeitolla! Keittoa pääsevät ainakin kahden Palmia-ravintolan asiakkaat alkuvuodesta maistelemaan (oletettavasti lounasravintolamuutoksin). Meillä on nyt jääkaappi täynnä valmislaatikoita, tapaksia ja kinkkua. Ihan ensimmäistä kertaa ikinä, päästään siis tutustumaan kinkunpaiston saloihin, meidän yhteisistä jouluista kun se on aina jätetty pois. Toivottavasti maistuu vuosien tauon jälkeen. Löytyykö viime hetken supervinkkejä?
Bataatti-vuohenjuustorisotto
n.250g bataattia pieninä kuutioina
2rkl hyvää rypsiöljyä
muutama rouhaisu suolaa ja mustapippuria
1rkl öljyä
1 salottisipuli hienonnettuna
2dl risottoriisiä
n.7dl kasvislientä
½dl valkoviiniä
½dl raastettua parmesanjuustoa
2rkl voita
rouhaisu mustapippuria
80g vuohenjuustoa
Kieritä bataatit öljyssä ja mausta suolalla sekä pippurilla. Levitä kuutiot uunipellille ja paahda 225C-asteessa n.20min.
Vähän samantapaista olen tehnyt,mutta kvinoan kanssa kun en oikein välitä riisistä.ja tosi ihana bataatti onkin vuohenjuuston kanssa:)
VastaaPoistaMeidän pitäisi tutustua tarkemmin kvinoaan, ei olla kuin pari kertaa sitä vasta maisteltu.
PoistaAi niin ja onnea voiton johdosta!
VastaaPoistaKiitos! :)
PoistaKaunis kattausyksityiskohta tuo lasinalunen.
VastaaPoistaKiitos, lahja ystävältä muutaman vuoden takaa :)
PoistaHyvää Uutta Vuotta 2014!
VastaaPoistaKiitos samoin!!
PoistaHerkullisen kuulloiset maut. :)
VastaaPoistaKiitos ssiiri! Oli kyllä, suosittelen kokeilemaan - vaikka ilman risottoakin :)
Poista