Samoja aineita käyttäen on leivottu muutaman kerran muutaman kerran myös poro-leipäjuustofocacciaa. Ihanaa sekin!
Kylmäsavuporo-leipäjuustopasta (2-4:lle, alkuruoka/pääruoka)
Pastaa (käytetään tässä usein tuorepastaa, keittoaika 2-3min)
100g kylmäsavuporosiivuja viipaloituna
250g leipäjuustoa kuutoinoina
2dl ruokakermaa
pari rouhaisua pippuria
Kirsikkatomaattilohkoja
ruohosipulia/rucolaa/lehtipersiljaa
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna kerma kiehuvaksi. Lisää porosuikaleet ja leipäjuustokuutiot. Mausta pippurilla. Kun juusto on hieman pehmentynyt, lisää tomaatit ja poista kastike liedeltä. Sekoita kastike pastan joukkoon. Viimeistele annokset tuoreilla yrteillä.
Oi namskis! Kuulostaa ja näyttää ihanalta:) Pakko muistaa tämä kun taas pääsee kokkailemaan.
VastaaPoistaNopea ja helppo Herkku :)
PoistaLeipäjuusto on mulla vielä opeteltavien listalla.. toistaiseksi en ole tykännyt siitä. Kuulostaa kyllä hyvältä ruoalta :)
VastaaPoistaEtkö tykkää kylmänäkään? Monet inhoaa sitä "kumimaisuutta" mikä lämmitettäessä ilmenee, mutta mun mielestä se on just parasta :) Muutenhan siinä on tosi mieto maku, että sinänsä varmaan helpohko opeteltava, jos vaan kiinnostusta on :)
Poista