Feta-kikhernepihvit
1prk (n.380g) kypsiä kikherneitä
10cm pala purjoa hienonnettuna
1 (luomu) sitruunan kuori raastettuna
100g fetajuustoa
1dl maitoa
½dl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
mustapippuria
Öljyä paistamiseen
Murskaa kikherneitä kulhossa haarukalla. Sekoita joukkoon purjo ja sitruunan kuori. Murusta fetajuusto ja lisää se sekä loput aineet kulhoon. Sekoita hyvin.
Kuumenna öljyä paistinpannulla. Nosta lusikalla kikherneseoksesta nokareita pannulle. Tasoita hieman lastalla. Anna nokareitten paistua keskilämmöllä molemmin puolin noin kolme minuuttia.
Nautiskele heti lämpiminä vaikka salaatin ja ohrahelmien kera. Kastikkeena turkkilaista jugurttia sweet chili soosilla maustettuna.
Voi mun kasvisruokarepertuaari niiiiiiiin laajenee, kun näitäkin on kokeiltava!
VastaaPoistaJotenkin näin sekasyöjänä tuntuu että tosi maukkaita kasvisruokaohjeita ei voi olla liikaa :)
PoistaWow! Beautiful veggie dish :)
VastaaPoistaThis really was tasty, must recommend :) Thanks for your comment!
PoistaTosi kaunis ja kevyt! Pitää kokeilla :)
VastaaPoistaVoin kyllä täysin suositella! Meiltä löytyy jo aineet kaapista seuraavaan satsiin :)
Poista