tiistai 7. huhtikuuta 2009

Varaslähtö pääsiäiseen

Nyt sitten siihen viime lauantain ihanan tonnikala-aterian jälkiruokaan. Ohje on hyvin simppeli (kunhan löytää kypsän mangon, joka meille meinasi tuottaa ongelmia kuten alku-ja pääruokaan tarvitut avokadotkin), mutta tarjoilun hauska idea vie periaatteessa tavallisen hedelmärahkan ihan uuteen ulottuvuuteen. Tätä emme kyllä voi väittää omaksemme, vaan se tuli bongattua Maku-lehdestä 2/09. Hyvää tämä rahka oli, ja annoksesta tuli keväisen iloiselle mielelle. Varsinkin kun suklaamunista saatiin vielä pelit mukaan kahvipöytään :)

Mango-pistaasirahka (6 annosta)
1 prk mangoviipaleita (425/250g)
1 tuore mango
1prk maitorahkaa
2dl turkkilaista jugurttia
½dl sokeria
½dl rouhittuja pistaasipähkinöitä
Tarjoiluun: 6 onttoa suklaamunaa
Valuta mangoviipaleet ja soseuta ne (voi käyttää myös valmista mangososetta n. 1½-2dl). Kuori ja kuutioi tuore, kypsä mango. Sekoita rahka ja jugurtti keskenään ja mausta seos sokerilla. Lisää joukkoon rouhitut pistaasipähkinät, mangosose sekä mangokuutiot. Jätä vähän pistaasirouhetta ja mangokuutioita koristeluun! Murra suklaamunista kärkeä pois sen verran että saat yllätyksen ulos. Annostele rahka tarjolle suklaamuniin ja koristele.


Tämän myötä toivotamme jo nyt oikein hyvää pääsiäistä kaikille!

4 kommenttia:

  1. Ihanan kekseliäs pääsiäisjälkkäri! Oli varmaan tosi hyvää! Iloista pääsiäistä !

    VastaaPoista
  2. Tässä tosiaan tarjoilu on puoli ruokaa. Loppurahkan lusikointi punaisesta muovikiposta ei ollut yhtään niin kivaa, vaikka rahka olikin hyvää ;D
    Kiitos samoin Yaelian!

    VastaaPoista