perjantai 31. lokakuuta 2008

Matoja, toukkia ja muuta ”kivaa”

Korkkasimme Halloween viikonlopun makoisasti tällä luikeroisella eväällä. Ruoka-aineet alkoivat pian elää omaa elämäänsä ja jos mielikuvitukselle antaa vallan voi iltapala näillä aineksilla jäädä kokonaan välistä...


Matodog – örkkien pikaruokaa (tai muiden maan matosten näin halloweenin aikaan).
200g paksuja pinkkejä matoja (4 pitkää nakkia pitkittäin neljään osaan leikattuna)
50g valkoisia toukkia (1 sipuli paksuina katkaistuina renkaina)
Hiirenkikkareissa pyöriteltyjä homejauhopalleroita (paistovalmiita pitkulaisia myslisämpylöitä)
1rkl soseutettuja ampiaisia (sinappia)
2rkl lepakon verta (ketsuppia)
Jauhettuja hämähäkin jalkoja (mustapippuria)
Paista homejauhopallerot uunissa pakkauksen ohjeen mukaan. Ruskista valkoiset toukat pannussa. Keitä pinkkejä matosia kiehuvassa vedessä kunnes ne alkavat kiemurella. Sekoita ampiaissose, lepakonveri sekä jauhetut hämähäkin jalat keskenään ja pyörittele keitetyt madot seoksessa. Täytä paisteut homejauhopallerot madoilla sekä toukilla ja yritä nauttia.

4 kommenttia:

  1. Niin oli tarkoituskin, kiitos! =) Jatkoa seuraa...

    VastaaPoista
  2. Hahah! :D Aivan ihanan ällöttävä resepti. :) Varmasti hyvää.

    VastaaPoista
  3. Juurikin näin Insanity, ällöttävää mutta hyvää =) Noilla "oikeilla" aineilla tää olis kenties jäänyt syömättä... ;)

    VastaaPoista