torstai 19. helmikuuta 2015

VIIKON BRAVUURIT + linkki arvontaanKerroin viime viikolla, että pääsimme mukaan Atrian kampanjaan testaamaan Atria-bravuuri tuotteita. Niiden ideana siis on, että ruuat on esivalmisteltu niin, että kotikokille jää vain ruuan lämmitys tai paisto. Edellisessä postauksessa kerroin mitä meillä tehtiin sillä ruuan esivalmistelulta säästyneellä ajalla ja nyt on aika käydä läpi, mitä tuotteita kokeilimme ja mikä oli meidän perheen suosikki.

Yllä näkyy kuvasarja koko viikon kattauksista. Maistelimme broileripastagratiinia, broilerin sisäfile-pekonirullia bataattipedillä, naudan uunipataa, patavalmista härkäruukkua sekä valkosipulista broileripataa. Bravuuri-tuotteita on enemmäkin, mutta niitä ei testiviikolle meidän lähikaupasta löytynyt.

Patavalmis härkäruukku sekä valkosipulinen broileripata sopivat todella kiireiseen kokkaukseen. Niitä ei tarvitse kuin lämmittää kattilassa 5min ja ruoka on valmis tarjottavaksi jos on pastat, perunat tai riisitkin jo valmiina. Patavalmis härkäruukku (kolme ylintä kuvaa) olikin toinen meidän suosikeista, varsinkin poika popsi sitä tyytyväisenä lautasensa tyhjäksi, mitä ei läheskään aina tapahdu kaikkien ruokien kohdalla. 

Kolme muuta ruokaa vaatii n.tunnin uunituksen, joten jos on kiire lähtö jonnekin, ne eivät siinä auta, mutta jos pysytään kotosalla, niin niiden valmistuessa ehtii tehdä hyvin kaikkea muuta. Ennakkoon ajattelimme että broilerin sisäfile-pekonirullat bataattipedillä on yksinkertaisuudessaan varmaan yksi parhaista, ja kyllä se suosikiksi osoittautuikin. Broilerit olivat mureita, pekoni paahtui uunissa pinnalta rapeaksi ja bataatit sopivat niille hyvin lisukkeeksi. Joku mauste tässä ruoassa oli, että bataatit eivät lapsille maistuneet vaikka muuten siitä tykkäävät, mutta broilerit katosivat lautasilta kyllä.

Ruokien kanssa keitettiin lisukkeiksi perunoita tai täysjyväriisiä ja tehtiin pikainen raikas salaatti, niin saatiin kokoon täysipainoinen toimiva ateria. Jatkossa tulemme edelleen keskittymään itsetehtyyn ruokaan, mutta on hyvä tietää että tällaisiakin arjen helpottajia löytyy, kun aika ei siihen ruoanlaittoon riitä.

Muistutan vielä, että käykäähän tutustumassa Atria Bravuuri-tuotteisiin TÄÄLLÄ. Siellä voi samalla osallistua kilpailuun, jossa arvotaan omiin harrastuksiin räätälöity 250€ arvoinen lahjakortti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti