torstai 5. joulukuuta 2013

JUHLAHUMUA JA ARJEN NAUTINTOJA

Aiemmin ei olla pahemmin kilpailuihin tai haasteisiin osallistuttu, mutta nyt mennäänkin haasteesta toiseen; edellisen postauksen sokerista lihaan.

Atria kutsui 15 ruokabloggaajaa haastamaan itsensä ja luomaan yhden uuden reseptin Atrian Kulinaari pihvikarjan ulkofilepalasta ja/tai Atrian A-lk:n Kulinaari herkkunakeista.Ulkofile-resepti osallistuu "Juhlahumua"-haasteeseen ja Herkkunakki-ohje "Arjen nautintoja"-haasteeseen. Halutessaan voi osallistua vain toiseen.

Voittajat palkitaan Atrian joulukinkulla, kaikilla perinteisillä joululaatikoilla sekä Ridderheims Gourmet-joululajitelmalla. Lisäksi voittajat saavat oman reseptinsä ravintolaan: upein juhlahumua-annos liitetään Ravintola Graniittilinnan menuun ja kekseliäin arkiruokaresepti pääsee vähintään yhden Palmia-ravintolan lounaslistalle.

Reseptit julkaistaan blogeissa 13.12. mennessä, jonka jälkeen tuomaristo, eli Atrian, Graniittilinnan ja Palmian edustajat, valitsevat voittajan.

Haaste on otettu vastaan ja kuriiri kiikutti ovellemme pienessä punaisessa kylmälaukussa kilon ulkofileen sekä nakkeja haasteruokien toteuttamiseen. Jotain on jo testailtu ja todettu hyväksi, jotain vielä vähän hienosäädetään. Haastavaa, mutta niin mielenkiintoista (ja maukasta). Uusia ohjeita luvassa siis hyvin pian!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti