tiistai 16. huhtikuuta 2013

Homma jatkuu

Heippa! Tulin vain varmistamaan, että blogia ei ole lopetettu. Tässä on ollut hurja kiire melkein vuosi sitten aloitetun omakotitalon remontin ja muuttotohinoiden keskellä. Viikko sitten lopultakin muutettiin ja vaikka tekemistä remonttirintamalla riittää vieläkin vaikka kuinka paljon, niin tunnen kuinka kokkausmotivaatio nousee koko ajan. Uusi keittiö on ihana, ja suorastaan inspiroi laittamaan ruokaa. Ruokakuvauksen kannalta ei ole lainkaan huono juttu että ruokailutilassa keittiön kupeessa on ikkunat kolmeen ilmansuuntaan. Tällaisia tehtiin viime viikonloppuna, ihan noin vaan ilman suuria ponnisteluja. Yrteillä ja sitruunalla täyettyä taimenta ja salaattia jonka raavin kokoon erinäisistä tuotteista joita kerättiin pikana ilman suurta ajatusta mukaan Hulluilta päiviltä. Ei näytä hullummalta vai mitä? :)
Ulkofile pannulla ruskistettuna, uunissa viimeisteltynä (ei ollut näköjään vielä ehtinyt kuvaa ottaessa pannuun asti)
Terttukirsikkatomaatteja uunissa oliiviöljyllä ja balsamikolla valeltuna, sormisuolalla maustettuna.
Tomaattimarinoituja isoja valkoisia papuja. Fetaa. Salaattisekoitus. Helppoa ja hyvää!


Kala tehtiin samoin kuin usein ennenkin, ohje täällä. Tämä on meidän varsinainen luottoruoka kun ei mitään muuta tule mieleen. Superhelppoa ja maistuu koko perheelle takuuvarmasti. Kuvassa uunia vaille valmiina.

7 kommenttia:

 1. Houkuttelevalta näyttää!:) Ja pikkaisen olen kade kolmen suunnan ikkunoista.;) Meillä on joka huoneessa vain yhdellä seinällä ikkunat ja talo tontilla niin päin, että hämärää on sisällä jopa kesällä. Jos haluaa kunnon valon kuviin, pitää mennä ulos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Valo on kyllä tosi tärkeää. Pieni ruokasyvennys tuokin on ja sen sivuikkunat, kuten koko keittiö, mutta just sen verran että ainakin näin keväällä tulee hyvä mieli kun valo virtaa :)

   Poista
 2. Juuri tänään kurkkasin suosikkilistaani tarkemmin ja mietin, että missähän teillä luurataan, kun ei ole ollut postauksia:) Upeannäköisiä ruokia! Mielelläni näkisin enemmänkin keittiöstänne, jos olet ajatellut sitä isommin "julkaista".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että olet vähän kaipaillut :) Onneksi et vielä ehtinyt poistaa listoilta! Keittiöstä puuttuu vielä lattia ja sokkeli ja jotain muutakin säätöä joten hetki menee, mutta voisin mä vaikka joskus sitä vähän vilauttaa. Tai voi sitä täältä jo jonkun verran kurkkia uusimmista postauksista tai keittiö-tunnisteen alta jos oikein kovasti kiinnostaa ;) http://villaharakanpesa.blogspot.fi/

   Poista
 3. Tervetuloa takaisin! Ja onnea uuteen kotiin.

  VastaaPoista