tag:blogger.com,1999:blog-8697505394453813764.post8360443948542827975..comments2023-08-20T18:07:23.727+03:00Comments on Patalintu: Steak & cheesePetra / Patalintuhttp://www.blogger.com/profile/02062871234935264182noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-8697505394453813764.post-8220307074950818432013-01-10T12:26:59.517+02:002013-01-10T12:26:59.517+02:00Mä menin ja esitin blogissani sulle haasteen: http...Mä menin ja esitin blogissani sulle haasteen: http://kookistakajahtaa.blogspot.fi/2013/01/haaste.html :)Maija - Köökistä kajahtaahttps://www.blogger.com/profile/01924695680486666877noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8697505394453813764.post-59348573490913571712013-01-02T20:12:57.724+02:002013-01-02T20:12:57.724+02:00Kiitos samoin Voisula ♥Kiitos samoin Voisula ♥Petra / Patalintuhttps://www.blogger.com/profile/02062871234935264182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8697505394453813764.post-9681478435980543742013-01-02T20:12:40.116+02:002013-01-02T20:12:40.116+02:00Sit ei auta kuin alkaa paistin paistoon ;DSit ei auta kuin alkaa paistin paistoon ;DPetra / Patalintuhttps://www.blogger.com/profile/02062871234935264182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8697505394453813764.post-60316213310142041902013-01-02T20:12:17.194+02:002013-01-02T20:12:17.194+02:00Pari kertaa on koitettu majoneesia huonolla menest...Pari kertaa on koitettu majoneesia huonolla menestyksellä: se on molemmilla kerroilla juoksettunut. Koska majoneesi ei ole ollut herkkua, niin ei sitten olla jaksettu edes etsiä parempaa ohjetta /tsempata enemmän valmistusvaiheessa. Nyt varmaan pitää :) <br />Kiitos Virolaisen majoneesin vinkistä. Juuri näitä reissussa kaipaa kun pyörii tuntemattomissa ruokakaupoissa reissussa ja miettii että mitähän kannattaisi kokeilla!<br /><br />Jos kuvaaminen yhtään enempää kiinnostaa, niin kannattaa kytätä tarjouksia. Nykyisellään ihan ne perusmallitkin (ainakin Canonilla ja Nikonilla) ovat kelpopelejä. Meillä avautui valokuvauksen maailma ja kiinnostavuus ihan uudella tavalla aikoinaan kameran myötä. Ja on ihan huipputunne kun keksii jonkun uuden kikan millä saada haluamansalaista kuvaa aikaan :)Petra / Patalintuhttps://www.blogger.com/profile/02062871234935264182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8697505394453813764.post-23717038514146924992013-01-02T08:36:17.024+02:002013-01-02T08:36:17.024+02:00Hyvää Uutta Vuotta 2013 perheellenne!Hyvää Uutta Vuotta 2013 perheellenne!Voisulahttps://www.blogger.com/profile/02753210915231971475noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8697505394453813764.post-57554868404639217012013-01-01T21:08:18.993+02:002013-01-01T21:08:18.993+02:00Me wants!Me wants!Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8697505394453813764.post-48629982544367539202013-01-01T14:00:59.308+02:002013-01-01T14:00:59.308+02:00Meillä oli sama juttu majoneesien kanssa. Sitten t...Meillä oli sama juttu majoneesien kanssa. Sitten tajuttiin tehdä itse. Vaimo ja lapset tykkäsi kaikki :) Kannattaa siis kokeilla.<br />Sitten saatiin ystäväperheeltä Virolaista majoneesia. Se on tosi paljon parempaa kuin suomalainen. Säilyvyys on avaamisesta vain muutama viikko joten sekin kertoo jo siitä, että aineet on erilaiset. Kannattaa kokeilla jos saa jostain käsiinsä.<br />Tietty jos ei tykkää majoneesin suutuntumasta niin makukaan ei auta ;)<br /><br />Noi juustot on tosi hyviä ja mekin ollaan ryhdytty niitä sulattamaan. Siitä tulee jotenkin vaan parempaa. Ja hienoa on, että nykyään saa muutakin juustoa kuin edamia :)<br /><br />Voi kun saisi itsekin järkkärin. No, unelmia on hyvä olla...Tommihttps://www.blogger.com/profile/03262837863230457648noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8697505394453813764.post-49721861595233650622013-01-01T08:43:06.533+02:002013-01-01T08:43:06.533+02:00Niin mä arvelin että nyt saattaa jonkinmoinen pakk...Niin mä arvelin että nyt saattaa jonkinmoinen pakko iskeä ;)<br /><br />Hyvältä kuulostaa tuo remouladekastike. Meillä vaan mies ja lapset ei tykkää majoneesista, joten harvemmin tulee mitään majoneesipohjaisia tehtyä kun muuten jäisi kaikki mulle... Tuo on kyllä taatusti ollut herkkua paahtisvoikkarissa!<br /><br />Juusto oli mukava uusi tuttavuus. Ja varsinkin juuri näin vähän sulahtaneena lisämausteena. Ja kyllä, patonkipeltikin löytyy =) Tulee rapeat patongit - siis myös alusta asti itse tehdyt! (silloin haaaaarvoin kun niitä on jaksettu tehdä). <br /><br />Kiitos! Parin vuoden järkkäriharjoittelu alkaa ehkä tuottaa tulosta :)Petra / Patalintuhttps://www.blogger.com/profile/02062871234935264182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8697505394453813764.post-2035874190070936562013-01-01T08:37:15.022+02:002013-01-01T08:37:15.022+02:00Toivottavasti sait vielä illaksi haluamasi! Tai vi...Toivottavasti sait vielä illaksi haluamasi! Tai viimeistään ensi viikonloppuna ;)Petra / Patalintuhttps://www.blogger.com/profile/02062871234935264182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8697505394453813764.post-68755382573265913602012-12-31T13:35:37.896+02:002012-12-31T13:35:37.896+02:00No nyt on ihan pakko mennä kauppaan ostamaan paaht...No nyt on ihan pakko mennä kauppaan ostamaan paahtopaistia :)<br /><br />Viimeksi kun tehtiin (siitä on liian kauan aikaa) niin tehtiin lopusta kanssa herkkuvoikkarit. Väliin laitettiin (olikohan pastanjauhannasta se ohje) remoulade-kastiketta: Itse tehdyn majoneesin joukkoon muutama lusikallinen suolakurkkukuutioita, teelusikallinen kapriksia, hienonnettua tilliä sekä sipulia, sinappia ja hiven rouhittua pippuria. Siihen salaatit päälle. Oli herkkua.<br /><br />Tuo juusto kyllä houkuttaisi testata. Ja voih, teillä on tollanen patonkipeltikin :)<br /><br />ps. Taasen ihan huippuhienot kuvat!Tommihttps://www.blogger.com/profile/03262837863230457648noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8697505394453813764.post-12639816197347975052012-12-31T12:21:19.854+02:002012-12-31T12:21:19.854+02:00Alkoipa tehdä mieli tuollaista paistia ja siihen y...Alkoipa tehdä mieli tuollaista paistia ja siihen ympärille rustiikkista leipää! Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.com