tag:blogger.com,1999:blog-8697505394453813764.post2959002076349778730..comments2023-08-20T18:07:23.727+03:00Comments on Patalintu: Uutta sienikautta odotellessaPetra / Patalintuhttp://www.blogger.com/profile/02062871234935264182noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8697505394453813764.post-82439235976927982732008-07-18T17:02:00.000+03:002008-07-18T17:02:00.000+03:00Ai niin, ne paarmat... Onneksi niitä ei sitten syk...Ai niin, ne paarmat... Onneksi niitä ei sitten syksymmällä enää niin paljon ole, tosin sit on tilalla hirvikärpäset - molempi pahempi.<BR/><BR/>Totta on että nuo ruokakermat ei yhtä hyvin paksuunnu kuin aito kerma. Pitäis varmaan joskus kokeilla sitä "paksumpaa ruokakermaa" vai mitä-ne mainostaa. Ei olla vielä saatu aikaiseksi. Onko kellään kokemusta?<BR/>Kiitos Tusla kommentista!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8697505394453813764.post-36185679293090893362008-07-18T11:32:00.000+03:002008-07-18T11:32:00.000+03:00Mahtava sieniruokakavalkadi! Itsekin kävin jo viim...Mahtava sieniruokakavalkadi! <BR/>Itsekin kävin jo viime viikonloppuna toiveikkaana metsässä kärkkymässä, josko jo jotain olisi. Vaan tyhjin käsin ja korein tultiin pois. Paarmoja oli sitten sitäkin enemmän...<BR/><BR/>En tiedä, oletteko huomanneet samaa, mutta minusta tuntuu, että noita ruokakermoja ei jotenkin saa millään keittymään kasaan samaan tapaan kuin ehtaa tavaraa. Meilläkin käytetään arkisin kepeämpiä versioita, mutta aina sinne melkein saa lykätä sekaan maizenaa, jos ei halua niin liemevää soosia. Mullehan se toki sopii, mutta ruokapöydän toinen osio välillä ihmettelee mun liemeviä kastikkeita... :)Tuslahttps://www.blogger.com/profile/04587405902743746542noreply@blogger.com